Volkswagen FS posiluje marketing

Tým Volkswagen Financial Services od 1. července 2023 posílil nový manažer, který ve firmě převzal vedení marketingu a komunikaci se značkami koncernu Volkswagen.

 „Jsem velmi rád, že Jiřího Berana mohu uvítat v našich řadách,“ říká Vratislav Strašil, jednatel Volkswagen Financial Services.

Jednatel Volkswagen FS Vratislav Strašil

„Známe ho jako velmi zkušeného manažera, který ze svého předchozího působení u značky Audi přináší vynikající zkušenosti z řízení produktu a marketingu. Jeho úkolem bude maximálně propojit strategie koncernových značek se strategií VWFS s cílem poskytnout zákazníkům řešení udržitelné mobility ve všech fázích životního cyklu vozidla.“

 Jiří Beran (33) působí v koncernu Volkswagen od roku 2014. Po absolvování Vysoké školy ekonomické nastoupil do ŠKODA AUTO a odtud přešel do Porsche Česká republika, největšího importéra automobilů do ČR.

Zde pracoval v oddělení produktu a marketingu prémiové značky Audi, poslední léta jako jeho vedoucí.

Mojí misí ve VWFS je postupné uvedení do života naší strategie ‚Mobilita 2030‘ v oblasti spolupráce s koncernovými značkami. Vizi naší společnosti ‚Jsme klíč k mobilitě‘ a nové trendy chci promítnout do marketingové komunikace firmy s cílem dále posilovat vedoucí pozici značky Volkswagen Financial Services,“ říká Jiří Beran.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*