Nová ředitelka Banky CREDITAS

Eva Collardová

Banka CREDITAS má od 1. července novou generální ředitelku a místopředsedkyni představenstva. Je jí Eva Collardová, jež dosud působila jako finanční ředitelka skupiny CREDITAS.

„CREDITAS v posledních letech dynamicky roste a rozšiřuje záběr služeb a produktů poskytovaných klientům. Tento trend chci dál posilovat, abychom v retailové oblasti byli i nadále mezi top bankami pro zhodnocování úspor, a také nabídli klientům další možnosti, například širší škálu investic a jejich online obsluhy,“ říká Eva Collardová, generální ředitelka Banky CREDITAS.

Eva Collardová (53 let) vystudovala Ekonomickou univerzitu v Bratislavě a MBA na UNYP v Praze. Převážnou část své více než dvacetileté kariéry se pohybuje v bankovním sektoru. Působila jako finanční ředitelka ve Volksbank. Před příchodem do CREDITAS zastávala různé manažerské pozice v Commerzbank, sedm let byla finanční ředitelkou pro Českou republiku a Slovensko, poté řídila finance na úrovni střední Evropy. Posledních šest let pak v Praze vybudovala a řídila středisko sdílených služeb zastřešující veškeré finanční procesy pro evropský region. Ve skupině CREDITAS působí od října roku 2021.

Dosavadní generální ředitel Vladimír Hořejší i nadále zůstává v pozici předsedy představenstva Banky CREDITAS, kde se chce zaměřit především na obchodní rozvoj banky a jejích dceřiných společností.

V kontextu českého bankovního trhu je zajímavé, že nyní obě banky ve skupině CREDITAS mají ve svém čele ženy, protože dceřinou Max banku vede Ivana Pícková.

Ivana Pícková

 

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*