Startupový akcelerátor ČSOB pořádá Validation Camp

Projekt Start it @UNI podporující studentské podnikání a následné prosazení startupů na trhu pořádá v pořadí pátý Validation Camp, ale vůbec první v Liberci.

Workshop se uskuteční 15. až 16. září v prostorách Technické univerzity a je určený pro všechny studenty, kteří mají iniciativu rozjet vlastní podnikání, nebo se chtějí k nějakému startupu přidat.  

Studenti si na Validation Campu mohou sestavit životaschopný tým a zjistit, jaký je skutečný byznysový potenciál jejich nápadů. Naučí se, jak si vytvořit vlastní strategii a jak zjistit skutečnou potřebu potenciálních zákazníků. Kemp je určený pro všechny zájemce, kteří mají touhu rozjet svůj vlastní byznys, ale i pro ty, kteří vlastní nápad sice nemají, ale chtějí se stát součástí startupového světa.

Validation Camp pořádá startupový akcelerátor Start it @ČSOB spolu s libereckou Technickou univerzitou a partnery. ČSOB vkládá do projektu i finanční injekci 20 tisíc korun na skutečné ověření poptávky mohou získat účastníci, kteří workshop úspěšně absolvují. Po celou dobu budou k dispozici zkušení mentoři. Premiérový Validation Camp se konal loni na podzim v Praze, kde se konal už dvakrát, dále navštívil Brno a Hradec Králové.

Účast na Validation Campu je zdarma, počet míst je ale omezený. Odkaz pro přihlášení: https://startituni.csob.cz/prihlas-se/

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*