Kooperativa si koupila další autoservis

Global Repair Centres (skupina VIG, do které v ČR patří Kooperativa a ČPP) převzala 1. srpna firmu KAPPA-P v Ústí nad Labem. Autoservis má též odtahovou službu a půjčovnu. Po dealerovi vozů Renault, Dacia a Hyundai ve východních Čechách a Autonově Brno je třetí firmou v jejím automotive portfoliu.

Obě pojišťovny vnímají vlastnictví sítě servisů a dealerů automobilů a motocyklů jako zajímavou příležitost pro zvýšení zákaznické zkušenosti.

„Vlastní síť nám umožňuje být přímou součástí dynamicky se měnícího automotive prostředí a pracovat tak na inovacích jak v oblasti produktu, tak samotného procesu likvidace. Autoservis KAPPA-P nám pomůže získat zkušenosti v dalším segmentu. Specializuje se na nákladní automobily a autobusy, kromě karosárny a lakovny disponuje také zařízením na opravu rámů kamionů. Zajímavé je také propojení jejich odtahové služby s naší asistenční společností Global Assistance,“ představuje výhody převzetí autoservisu Martin Laur, člen představenstva pojišťovna Kooperativa.

Společnost KAPPA-P vznikla v roce 1994. Zabývá se opravou osobních a nákladních vozidel, provozuje také odtahovou službu a půjčovnu vozidel. Je jedním z největších neznačkových servisů v Ústeckém kraji. V případě personálu sází Kooperativa na kontinuitu a počítá se zachováním všech pracovních míst a dalším rozvojem.

Zdroj: Kooperativa, Milan Káňa

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*