Moneta a NN podepsaly exkluzivní spolupráci

Yoram Schwarz

MONETA Money Bank a NN pojišťovna a penzijní společnost podepsaly dohodu o výhradní spolupráci na sedm let, a to od 1. července 2023.

Obě finanční instituce působí na českém trhu více než 20 let a prostřednictvím zmíněného partnerství ještě více posílí svou dosavadní úspěšnou spolupráci. Klientům společně nabídnou dlouhodobou oporu v zajištění životních rizik a spoření na spokojené stáří.

„Těší nás, že se díky této dohodě společně opět stáváme lídry v oblasti bankopojištění, v níž má NN dlouholeté zkušenosti. Především ale máme radost, že můžeme klientům Monety nabídnout prvotřídní zajištění rizik a spoření na penzi,“ říká Yoram Schwarz, generální ředitel NN ČR.

Klienti Monety si nyní mohou sjednat životní pojištění či penzijní spoření od NN nejen na všech 140 pobočkách banky, ale také prostřednictvím jejího internetového a mobilního bankovnictví. „Fakt, že se spolupráce Monety a NN netýká jen nabídky produktů a služeb na pobočkách, ale i v online prostředí banky, jen potvrzuje sílu obou našich společností v digitalizaci a inovacích,“ dodává Yoram Schwarz. 

NN Životní pojišťovna je třetí největší životní pojišťovnou na českém trhu, kde působí už přes 30 let. Spolu s NN Penzijní společností je součástí mezinárodní finanční skupiny NN, která má více než 178letou historii a stará se o 20 milionů klientů v 11 zemích světa. Ambicí NN je nabízet klientům co nejkvalitnější životní pojištění, zejména v rámci krytí velkých životních rizik. Její stěžejní produkt NN Orange Risk je dle srovnávače životního pojištění EUCS, který vytvářejí nezávislí odborníci, hodnocen jako druhé nejlepší životní pojištění na trhu.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*