Škoda podpoří modernizaci nemocnice

Zástupci Škody Auto se zúčastnili slavnostního položení základního kamene nového pavilonu Nemocnice Rychnov nad Kněžnou. Projekt je součástí rozsáhlejší modernizace zdejšího zdravotnického zařízení.

Stavba probíhá na základě Memoranda o spolupráci na rozvoji průmyslové zóny Solnice-Kvasiny a okolního regionu uzavřeného mezi vládou České republiky, Královéhradeckým krajem a společností Škoda Auto.

Nový pavilon bude spojen s budovou označenou podle specializace jako DIGP (dětské, interní, gynekologické a porodní oddělení) a zásadně přispěje ke zlepšení zdravotní péče.

V rámci rekonstrukce vzniknou nové prostory pro urgentní příjem, zázemí pro záchrannou službu, oddělení JIP a ARO a další ordinace. Škoda Auto pomáhá rychnovské nemocnici již pátým rokem. Podpora zdravotnictví patří mezi klíčové oblasti společenské odpovědnosti v regionech, kde automobilka provozuje své výrobní závody.

Slavnostního položení základního kamene se za závod společnosti Škoda Auto v Kvasinách zúčastnil jeho vedoucí Miloš Halbich (druhý zleva).
Dále se zúčastnili také Pavel Bulíček, 1. náměstek hejtmana Královéhradeckého kraje (první zleva), Martin Červíček, hejtman Královéhradeckého kraje (třetí zleva), senátor Jan Gurlich (pátý zleva), ředitel rychnovské nemocnice Luboš Mottl (druhý zprava) a zástupci dodavatelů stavby.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*