ČSOB představila Sparta kartu

Sparta karta byla slavnostně představena v rámci nedělního ženského derby. Získat ji lze od úterý 28. března rychle a jednoduše online (na webu www.csob.cz/sparta) nebo na pobočkách ČSOB a České pošty. Mohou o ni požádat noví i stávající klienti.         

 Pokud si fanoušek otevře účet s kartou online nebo na pobočce, získá jako vstupní bonus odměnu 1 000 Kč na první nákup v e-shopu Sparty nebo v kamenném fanshopu. Od Sparty pak získá navíc kredit 300 Kč na nákup lístků na domácí zápasy. A také slevu na nákupy ve sparťanském e-shopu. Nejrychlejší fanoušci si tak můžou přijít až na 1893 Kč formou cashbacku. Další benefity budou postupně přibývat.

Sparťanská platební karta je v rudé barvě a sparťanském designu a fanoušek ji může mít jak ve své klasické peněžence, tak i v mobilních peněženkách jako je Apple Pay nebo Google Pay.

V rámci nedělního duelu sparťanek se slávistkami Michal Krček (AC Sparta) a Miloš Minčič (ČSOB) spolu se svými týmy potvrdili společné partnerství pro inovace, jehož cílem je zvyšování fanouškovského zážitku a komfortu v rámci epet ARENY a výhledově i mimo ni.

Partnerství klubu AC Sparta Praha a významného hráče na českém bankovním a pojišťovacím trhu ČSOB se odvíjí na lince Sparta – fanoušek – ČSOB a bude tak viditelné pro příznivce rudých barev, kteří budou mít možnost využívat inovativní služby. Představení a křest sparťanské platební karty je prvním společným počinem pro všechny sparťanské fanoušky.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*