Pillow je v nabídce ve všech srovnávačích

Martin Podávka

Pillow se stala první pojišťovnou na českém trhu, jejíž nabídku mohou zájemci o pojištění vozidla najít ve všech on-line srovnávačích. Těch v současnosti působí na trhu již 15.

Digitální pojišťovna pro digitální srovnání

Možnost on-line srovnání ceny povinného ručení nebo havarijního pojištění využívá čím dál více majitelů aut. Během několika minut lze získat nabídku až 11 pojišťoven nabízejících povinné ručení. Zatímco některé pojišťovny sledují rostoucí nabídku srovnávačů s nedůvěrou, přístup Pillow je opačný. „Pojišťovna by měla respektovat chování spotřebitelů,“ vysvětluje postoj pojišťovny Martin Podávka, spoluzakladatel a člen představenstva Pillow. „Je logické, že klienti si před uzavřením pojištění chtějí srovnat více nabídek a vybrat si tu nejlepší. A protože Pillow pojišťovna díky ceně dle počtu ujetých kilometrů nabízí nejvýhodnější cenu pro třetinu všech osobních aut, nebojíme se srovnání a klienti nás jako první pojišťovnu v Česku najdou ve všech on-line srovnáních.

Pillow se srovnání nebojí

K počátku března lze na českém internetu napočítat 15 veřejně přístupných srovnávačů pojištění vozidel, některé z nich jsou dostupné i na dalších webových adresách. Nejširší nabídka produktů je u povinného ručení. Tabulka zobrazuje pojišťovny, jejichž cena se zobrazí on-line po zadání informací o vozidle a klientovi.

 

Srovnávač pojištění Pojišťovna 1 Pojišťovna 2 Pojišťovna 3 Pojišťovna 4 Pojišťovna 5 Pojišťovna 6 Pojišťovna 7 Pillow Pojišťovna 9 Pojišťovna 10 Pojišťovna 11
1 Frenkee.cz
2 Jaropojisteni.cz
3 Kalkulator.cz
4 Klik.cz
5 Pojisteni.com
6 Pojisteni.cz
7 Porovnej24.cz
8 RIXO.cz
9 Salvepojisteni.cz
10 Siggy.cz
11 Srovnator.cz
12 Srovnavac.cz
13 Srovnejto.cz
14 TOP-pojisteni.cz
15 Usetri.penize.cz

 

Stejně důležitá jako přítomnost ve srovnáních je i cenová strategie,“ doplňuje Marcel Beno, spoluzakladatel a pojistný matematik Pillow pojišťovny. „Pillow je jedna z mála pojišťoven, která garantuje stejnou cenu pojištění nezávisle na srovnávači. Díky tomu má klient jistotu, že pojištění Pillow sjednává vždy za nejvýhodnější cenu.“

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*