Mastercard s novou šéfkou marketingu

Marketingovou ředitelkou Mastercardu pro Českou republiku a Slovensko je od 1. března Pavla Císařová. Bude mít na starosti zejména rozvoj marketingových a public relations strategií na základě obchodních a brandových cílů.

Pavla Císařová ve funkci vystřídala Tomáše Doležala, který se v rámci společnosti Mastercard od začátku roku přesunul do pozice evropského ředitele pro sponzoring. Český a slovenský Mastercard má i novou finanční ředitelku, do této pozice od 1. března nastoupila Jana Šachová.

Pavla Císařová působí ve společnosti Mastercard od roku 2017. Od té doby řídila mimo jiné marketingové strategie věrnostního programu Priceless Specials, passion marketingové strategie se zaměřením na sport nebo hudbu nebo kampaně na podporu malých a středních podniků během pandemie.

Zastávala pozici marketingové manažerky s odpovědností za B2C aktivity, výzkum a public relations na českém i slovenském trhu. V loňském roce stála např. za marketingovou a komunikační strategií programu Mastercard Strive Czechia, který podporuje digitalizaci malých podnikatelů a podnikatelek.

V oblasti marketingu se Pavla Císařová pohybuje celý profesní život, před nástupem do společnosti Mastercard působila primárně v FMCG ve společnostech Mondelēz, Nestlé nebo Intersnack.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*