Olife Energy mění finančního ředitele

Novým finančním ředitelem Olife Energy se stal Radek Sklenář. Do Olife Energy přišel ze společnosti Eurowag, kde donedávna působil jako Finance Business Partner.

Česká společnost Olife Energy, která se zabývá výrobou dobíjecích stanic a infrastrukturních systémů pro elektromobily má nového finančního ředitele. Stal se jím Radek Sklenář.

Do Olife Energy přišel z pozice Finance Business Partner společnosti Eurowag, kde finančně řídil dvě business entity a to Finanční služby a IT Technology. Radek Sklenář bude mít v Olife Energy na starosti hospodaření a agendu financí.

Nový CFO Radek Sklenář ke svému nástupu do Olife Energy řekl: „Posledních osm let jsem strávil na obdobných pozicích v českých i zahraničních firmách. Společnost Olife Energy se věnuje velice perspektivnímu odvětví, které jsem chtěl byznysově poznat a jedná se navíc o ryze českou výrobu, což je podle mě důležité. V Olife Energy se nyní intenzivně zabývám zaváděním nového podnikového informačního systému.”

Radek Sklenář má za sebou několik zahraničních pracovních angažmá. Působil např. 6 měsíců ve Vietnamu, kde měl na starost profitabilitu jednotlivých produktů společnosti Home Credit. V rámci téže společnosti pracoval tři roky i v čínském Tchien-ťinu.

Technický ředitel společnosti Olife Energy Miroslav Vejman říká: „Radek Sklenář je pro Olife Energy rozhodně významnou posilou s mezinárodní zkušeností, která se nám bude určitě hodit pro naší další plánovanou obchodní expanzi v zemích EU i mimo ni. Velmi se těším na naší spolupráci.”

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*