EqSA: Hluší a Dvořák na seniorní pozice

Znalecká kancelář Equity Solutions Appraisals hlásí změny ve svém týmu. Lenka Hluší povýšila na pozici Real Estate Valuation Manager. Tomáš Dvořák se z pozice konzultanta posunul na pozici Business Valuation Manager. V nových funkcích oba působí od ledna 2023.

Lenka Hluší dokončila program MBA s názvem Nemovitosti a jejich oceňování na Vysoké škole ekonomické v Praze. Tento studijní program je držitelem mezinárodní certifikace RICS pro obor komerční nemovitosti a oceňování nemovitostí a patří k nejprestižnějším vzdělávacím programům v Evropě zaměřeným na nemovitosti.

Lenka Hluší je odborným garantem při oceňování nemovitých věcí a nově působí na pozici Real Estate Valuation Manager. Podílela se na oceňování prakticky všech druhů nemovitostí pro významné developery, finanční skupiny, a to jak pro české, tak i pro zahraniční klienty. Rovněž má zkušenosti s posudky pro soudní řízení, kde se ji podařilo úspěšně obhájit zpracované posudky a jejích závěry u významných tuzemských kauz.

Tomáš Dvořák ve znalecké kanceláři EqSA působí více než 6 let. Je absolventem magisterského studia se specializací oceňování podniku a jeho majetku na Vysoké škole ekonomické v Praze. Z pozice konzultanta se díky svým odborným zkušenostem a znalostem posouvá na pozici Business Valuation Manager.

Tomáš Dvořák se specializuje na oceňování rozsáhlých holdingových struktur nebo start-upů. Rovněž se podílí na zpracování posudků v sektorech energetiky, farmacie, IT, finančním sektoru či v oblasti převodních cen.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*