ČSOB je opět nejlepší bankou pro firmy v ČR

Pavel Prokop

ČSOB získala ocenění Nejlepší banka pro oblast malých a středních firem 2023 v České republice od magazínu Global Finance. Zopakovala tímprvenství z minulého ročníku.

V oblasti firemního bankovnictví je ČSOB lídrem trhu a inovací. Jako první banka v Česku umožnila otevření účtu firemním klientům výhradně online.

Hlavním trendem na českém trhu je digitalizace, což potvrzuje i fakt, že pětina našich firemních zákazníků využívá jen mobilní bankovnictví. Klientům ale nadále zůstáváme dostupní i na 88 specializovaných pobočkách s komplexní nabídkou servisních a obchodních služeb po celé České republice,říká Pavel Prokop, výkonný ředitel firemního bankovnictví ČSOB a dodává: „Prvníhomísta u prestižního magazínu Global Finance si velice vážíme, neboť redakce k hodnocení přistupuje velice zodpovědně a posuzuje celou řadu hledisek.“

Samozřejmostí pro firmy a podnikatele je specializované internetové bankovnictví ČSOB CEB nebo mobilní bankovnictví ČSOB CEB Mobile. Součástí je i Virtuální pobočka, která zprostředkovává zabezpečenou komunikaci s bankou.

„Naše firemní klienty v poslední době zajímají zejména investice do úsporných energetických řešení, obnovitelných zdrojů a posílení energetické nezávislosti. Celkový objem úvěrů pro malé a střední podniky v ČSOB za tři čtvrtletí meziročně narostl o 16 procent,“ popisuje aktuální trendy Pavel Prokop.

Firemní klientele ČSOB slouží od loňského dubna i nová síť specializovaných poboček se zkušenými bankéři a bankéřkami. Od listopadu pak ČSOB upravila nabídku účtů pro firmy a podnikatele tak, aby ještě lépe odpovídaly potřebám a prioritám uživatelů a reagovaly na tempo digitalizace.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*