Znevýhodněné děti mají obědy od Hello bank!

Hello bank! u příležitosti Giving Tuesday podpoří děti ze sociálně slabých rodin. Banka zajistí pro 1 000 dětí obědy ve školních jídelnách po dobu jednoho týdne.

Na úterý 29. 11. připadá světový den štědrosti a dobrých skutků, jinak řečeno Giving Tuesday. Slaví se jako protipól konzumu a nákupního šílenství, které mu předchází a známe ho pod názvem Black Friday. Hello bank! se i letos ve spolupráci s Asociací společenské odpovědnosti rozhodla podpořit ty, kteří to skutečně potřebují. Tisíc dětí ze znevýhodněných rodin tak dostane po celý týden teplý oběd ve školní jídelně.

Možnost přispět na obědy pro děti nabízí i udržitelný e-shop Nakup na Dobro, kterého je Hello bank! i v letošním roce partnerem. Lidé tak mohou v e-shopu při výběru vánočních dárků jednoduše za 30 Kč přidat do svého košíku „oběd pro děti“ nebo ho zakoupit i samostatně.

Hello bank! navíc svým klientům zpříjemní vánoční nákupy 10% cashbackem právě v e-shopu Nakup na Dobro. Všichni její klienti, kteří v něm v průběhu prosince nakoupí a svůj nákup zaplatí HelloPay kartou, dostanou 10 % z ceny nákupu zpět (max. až 1 000 Kč).

 

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*