Lvová generální ředitelkou Mastercardu

Jana Lvová

Novou generální ředitelkou Mastercard pro Českou republiku a Slovensko bude od 1. prosince Jana Lvová. Zkušená manažerka s bohatou praxí v platebním sektoru z lokálních trhů i ze zahraničí bude ve spolupráci s českým a slovenským týmem rozvíjet strategii a obchodní činnost společnosti Mastercard.  

Jana Lvová má rozsáhlé zkušenosti v oblasti platebního styku, fintechu a bankovnictví. Doposud působila v Londýně, kde pracovala pro fintech GoCardless a měla na starosti rozvoj obchodních partnerství. Ve Spojeném království i v Česku před tím úspěšně zastávala významné pozice v oblastech prodeje, klientských vztahů a evropských strategických iniciativ pro posílení propozice značky a spokojenosti klientů. V neposlední řadě velmi úspěšně etablovala fintech segment pro karetní společnost Visa a celosvětově se tak podílela na podpoře inovací v oblasti plateb. Zkušenosti v minulosti získala i v předních českých bankách ČSOB a Raiffeisenbank.

„Mám velkou radost, že se mohu připojit k Mastercard a ujmout se vedení obou týmů v Česku i na Slovensku. Mým cílem je navázat na úspěchy kolegů, posilovat vztahy s našimi klienty a partnery, společně posouvat na obou trzích digitalizaci nejen v oblasti plateb a přinášet tak inovace a výhody jednotlivcům, firmám i celé společnosti,“ říká Jana Lvová, nastupující generální ředitelka společnosti Mastercard pro Českou republiku a Slovensko.

Jana Lvová je držitelkou titulů MBA z Rochesterského technologického institutu v Praze a Mgr. z Univerzity Karlovy v Praze, je vášnivou cestovatelkou, ráda poznává nové kultury, což jí přináší radost, inspiraci a poznání. Důležitý je pro ni zdravý životní styl, ze všeho nejraději chodí v přírodě a běhá.

 

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*