Raiffeisen Broker pojišťuje i korporace

Raiffeisenbank se rozhodla nabídnout služby své dceřiné společnosti Raiffeisen Broker nově i svým firemním klientům. Firma zajišťuje zákazníkům Raiffeisen – Leasing pojištění na míru již déle než rok.

„Spolupráce s významnými pojišťovnami na trhu nám umožňuje poskytovat i náročným klientům optimální skladbu pojistného produktu tak, aby co nejlépe pokrýval jejich individuální potřeby, navíc za velmi výhodných podmínek,“ upřesňuje Zuzana Matěchová, jednatelka společnosti Raiffeisen Broker.

Pojištění si může sjednat kdokoliv, klienti Raiffeisen – Leasing ale mají kromě výhodných sazeb také možnost zahrnout platbu za pojištění do měsíční splátky spolu se splátkou financování. Výhodné pojištění si mohou sjednat i klienti, kterým financování končí – například po doplacení leasingu auto přechází do jejich majetku, ale klient může i nadále využívat výhod pojištění od Raiffeisen Broker.

Výhodné podmínky mohou nově čerpat i firemní klienti Raiffeisenbank. „Naším cílem je nabízet zákazníkům komplexní služby, a právě firemní klienti takový přístup oceňují. Našim klientům jsme schopni prostřednictvím Raiffeisen Broker vyjednat nadstandardní podmínky i ceny. Pojistit si mohou např. podnikatelský majetek, vozidla i celé flotily, nemovitosti, fotovoltaické systémy, ale také třeba zaměstnance a odpovědnosti, takže mají kompletní pojištění na jednom místě a pod kontrolou,“ objasňuje Václav Štětina, ředitel firemního bankovnictví Raiffeisenbank.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*