BMW MĚNÍ OBCHODNÍHO ŘEDITELE

Dosavadní šéf obchodu českého BMW Miloslav Langer se přesouvá zpět do Salcburku, kde v minulosti zastával pozici Head of Commercial Finance v BMW Austria Bank.

Na jeho pozici v Praze nastoupil s říjnem Milan Koza, který na začátku své kariéry absolvoval ČVUT a Sheffield Hallam University s titulem MBA. Před nástupem do BMW Group působil na manažerských pozicích ve společnostech Ford Motor Company a Volvo Cars.

Poté nastoupil do BMW Group, kde od října 2010 do března 2015 zastával funkci obchodního ředitele pro Českou republiku. Následně se přesunul na Slovensko, kde působil od dubna 2015 do září 2023 na pozici obchodního ředitele pro BMW a MINI Slovensko. Poslední rok vykonával současně i funkci marketingového ředitele pro obě značky pro slovenský trh.

DACHSER BRNO MĚNÍ BRANCH MANAGERA

Druhá největší pobočka Dachser Czech Republic má nového Branch Managera. Do jejího vedení nastoupil logistický manažer Jozef Brunčák. Bude mít na starosti řízení a rozvoj pobočky s ohledem na kvalitativní, ekonomické a strategické cíle. Jozef Brunčák (47) vystudoval Technickou univerzitu ve Zvolenu, později absolvoval MBA program Financy management na Cambridge Business School v Praze. V letech 2000–2007 působil na různých pozicích ve společnosti IKEA Industry ve slovenských Malackách, jako Production Engineer zde měl na starosti vývoj technických výrobních řešení vedoucích k úspoře nákladů a byl zodpovědný za plnění rozpočtu. Svoji kariéru v logistice zahájil v roce 2007 ve společnosti DHL Supply Chain. Do Dachseru přichází ze společnosti Ingram Micro Slovakia, kde působil od roku 2010, v posledních sedmi letech na pozici Managing Director.

 

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*