Startupový Validation Camp míří prvně do Pardubic

Projekt Start it @UNI podporující studentské podnikání a prosazování startupů na trhu pořádá v pořadí už šestý Validation Camp.

Workshop se bude konat od 6. do 7. října na Univerzitě Pardubice. Akce je určena pro všechny zájemce, kteří mají touhu rozjet svůj vlastní byznys nebo se chtějí podílet na činnosti nějakého startupu.

Účastníci si na Validation Campu mohou sestavit životaschopný tým a zjistit, jaký je skutečný byznysový potenciál jejich nápadů. Naučí se také, jak si vytvořit vlastní strategii a zjistit skutečnou potřebu možných zákazníků. „Přes 90 procent startupů obvykle nepřežije a z nich 42 procent skončí tak, že o jejich nápady není zájem, čemuž lze v mnoha případech předejít,“ vysvětluje Zuzana Paulovics, lídryně Start it @ČSOB.

Zuzana Paulovics

Validation Camp patří pod startupový akcelerátor Start it @ČSOB. Banka poskytuje úspěšným absolventům i finanční injekci 20 tisíc korun na skutečné ověření poptávky po jejich projektu. Po celou dobu akce budou k dispozici zkušení mentoři. Premiérový Validation Camp se konal loni na podzim v Praze a navštívil i Brno, Hradec Králové nebo Liberec.

Účast na Validation Campu je zdarma, počet míst je ale omezený. Odkaz pro přihlášení: https://startituni.csob.cz/prihlas-se/

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*