Air Bank zjednoduší podnikatelský účet

Jiří Suchý

Air Bank letos představila nový účet pro podnikatele a bude ho i nadále vylepšovat tak, aby v něm podnikatelé snadno a rychle našli to, co je pro ně samotné skutečně důležité.

  • V polovině září jsme představili jednoduchou a bezplatnou fakturaci propojenou přímo s bankovním účtem.
  • NOVĚ našim klientům, kteří mají u nás osobní i podnikatelských účet, zjednodušujeme přehled o jejich financích.  V mobilní aplikaci My Air na úvodní obrazovce (Chytrý přehled) najdou zobrazení osobních i podnikatelských financí na jednom místě, bez nutnosti přepínat mezi osobním a podnikatelským profilem. Veškeré své finance tak nově uvidí pohromadě, ale přitom stále přehledně.

„Pokračujeme ve směru, který jsme si v rámci našich služeb pro podnikatele vytyčili už na samotném začátku. Segment bankovnictví pro podnikatele chceme změnit stejným způsobem, jakým jsme během posledních dvanácti let proměnili svět osobních bankovních účtů. Stále proto pracujeme na rozšiřování funkcionalit našeho účtu pro podnikatele, abychom klientům nadále usnadňovali práci s jejich penězi. Pracujeme také na tom, abychom naše služby mohli poskytovat i větším firmám, tedy právnickým osobám. Do budoucna máme v našem hledáčku i možnost poskytování podnikatelských úvěrů. Ještě do konce letošního roku navíc chceme uvést na trh nové technicky a poplatkově jednoduché platební řešení, které umožní podnikatelům a obchodníkům přijímat bezhotovostní platby i bez klasického platebního terminálu,“ říká Jiří Suchý, ředitel divize Produkty a inovace Air Bank.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*