Tým lovců hlav posilují dva specialisté

Vladimír Polomský

Tým lovců hlav v pražské kanceláři Stanton Chase posílili dva noví specialisté, Vladimír Polomský se specializací na farmaprůmysl a zdravotnictví a Rudolf Zvánovec se specializací na Leadership Consulting.

Vladimír Polomský nastupuje do Stanton Chase Praha jako partner pro přírodní vědy, zdravotnictví a farmaceutický průmysl. Má 25 let zkušeností s vedením firem a marketingem v oblasti spotřebního zboží a 4 roky zkušeností s vyhledáváním vedoucích pracovníků. Pracoval v korporacích jako je Procter & Gamble, Wrigley a Ahold a vedl české pobočky firem Heinz a Grohe. Vybudoval desítky spotřebitelských značek a úspěšně provedl mnohé restrukturalizace.

Rudolf Zvánovec se stal partnerem pro Leadership Consulting, tedy analýzu způsobu vedení firem a strategie nových způsobů vedení firem. Rudolf má 30 let zkušeností s prací pro lokální i nadnárodní firmy. Vyzná se v bankovnictví, leasingu, automobilovém průmyslu, výrobě a také v neziskových organizacích. Zastával celou řadu vedoucích pozic, například ve VW Financial Services, KBC a Raiffeisen. Pracoval také jako mentor a kouč pro vedoucí pracovníky firem a má zkušenosti s poradenstvím pro manažery, správní rady a vyhledáváním následovníků. Vede manažery při nástupu na nové pozice.

Rudolf Zvánovec

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*