KB nabídla Hypotéku na udržitelné bydlení

Hana Kovářová

Komerční banka klientům nově nabízí Hypotéku na udržitelné bydlení. Úvěr poskytuje zvýhodněnou úrokovou sazbu od 5,79 % a úsporu na poplatcích ve výši až 7 400 korun.

Hypoteční úvěr se zvýhodněnou úrokovou sazbou získají klienti žádající financování energeticky úsporných nemovitostí. Tedy nemovitostí s Průkazem energetické náročnosti budovy*) s hodnocením energetické třídy A (mimořádně úsporné) nebo B (velmi úsporné), zpracovaným energetickým specialistou. Součástí úvěru je poskytnutí zdarma:

  • Vyhodnocení žádosti o úvěr;
  • Vyhodnocení rizik spojených s nemovitou zástavou.

„Naši klienti stále více hledají a preferují možnost využívat produkty a služby, které jsou přímo spojené s trendy udržitelnosti. Jsem proto ráda, že se nám podařilo klientům vytvořit nabídku, která nejen podporuje udržitelné bydlení, ale přidává zajímavý úrok a další odměny,“ říká Hana Kovářová, výkonná ředitelka pro Brand strategii a Komunikaci v KB.

*) Do energetické náročnosti budovy spadají energie na vytápění, přípravu teplé vody, chlazení, větrání a klimatizaci a na osvětlení prostor. Budova je podle toho zařazena do jedné ze sedmi tříd (A až G) od „mimořádné úsporné” (A) až po „mimořádně nehospodárné” (G).

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*