Savills najala manažera na oceňování realit

Do pražské pobočky mezinárodní realitní poradenské společnosti Savills nastoupil Tom Ellis na pozici Associate v rámci oddělení oceňování a bude pracovat po boku Marka Pohla, vedoucího oddělení.

Tom je diplomovaný znalec a registrovaný odhadce s více než pětiletou praxí. Do Savills přichází ze společnosti JLL v Manchesteru ve Velké Británii, kde působil jako seniorní odhadce v oddělení oceňování. Mezi jeho klienty patřily úvěrové instituce, developeři a bytová družstva.

Před nástupem do společnosti JLL Tom absolvoval magisterské studium v oboru Real Estate & Property Management na Salfordské univerzitě. V Savills bude zodpovědný za business development a zaměří se na posílení značky Savills na českém a slovenském trhu i ve střední a východní Evropě.

Marek Pohl, vedoucí oddělení oceňování ve společnosti Savills, říká: “Jsme velmi rádi, že se Tom připojil k našemu týmu. Jeho zkušenosti a znalosti budou přínosem pro celé oddělení. Těším se na spolupráci s ním při řešení nových výzev.”

“Je mi ctí připojit se ke společnosti Savills, která je jedním z předních světových poradců v oblasti komerčních nemovitostí. Těší mě příležitost pracovat v dynamickém týmu po boku Marka a jeho kolegů. Jsem rád, že mohu přispět svými znalostmi a zkušenostmi k posílení značky Savills na českém a slovenském trhu,” dodává Tom Ellis.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*