Centrála ČSOB chystá Validation Camp

Pražská centrála ČSOB v Radlicích bude od 2. do 4. června 2023 hostit v pořadí čtvrtý Validation Camp. Cílem třídenního workshopu pro studenty se zájmem o podnikání je zvýšit šance na úspěch začínajících a inovativních firem a projektů.

Těm budou po celou dobu pomáhat mentoři, zavedení podnikatelé i zkušení odborníci.

Účastníci si vyzkouší, jaké to je rozjet vlastní projekt, sestaví si funkční tým, ověří si potenciál svého nápadu na trhu a mohou přímo na místě získat i finanční podporu pro ověření poptávky.

 „V ČSOB máme společenskou zodpovědnost v DNA a věříme, že jedna z dobrých cest ke změně je podpora studentů s odvážnou vizí. Pokud patříš mezi ně, neváhej a přihlas se,” zve Zuzana Paulovics, lídryně startupového akcelerátoru Start it @ČSOB.

Validation Camp má za sebou úspěšné akce v Praze, Brně a Hradci Králové, které absolvovalo 126 zejména vysokoškoláků a gymnazistů z celé ČR. Jedná se o společný projekt banko-pojišťovací skupiny ČSOB a předních českých univerzit. Účast je zdarma, vzhledem k omezené kapacitě je třeba se předem registrovat na webu https://startituni.csob.cz/.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*