Fincentrum & Swiss Life opustí Jarůněk

Petr Jarůněk
Vrcholné vedení finančně poradenské Fincentrum & Swiss Life Select opustí ze zdravotních důvodů Petr Jarůněk. Pozici generálního ředitele a předsedy představenstva převezme v květnu jeho dosavadní zástupce.

Petr Jarůněk zůstává v roli poradce generálního ředitele.

„Se značkou Fincentrum jsem prožil 17 let své dosavadní kariéry. Byla to neskutečná jízda a stále mám v hlavě řadu plánů, jak posouvat finanční poradenství na nové úrovně. Bohužel život má občas jiné plány a musím se nyní naplno věnovat svému zdraví. Vedení společnosti předávám do těch nejlepších rukou a jsem velmi rád, že se díky pokračující spolupráci s Karlem Šulcem mohu i nadále podílet na rozvoji skupiny Swiss Life v České republice,“ uvedl Petr Jarůněk.

Jeho nástupce Karel Šulc pracuje ve společnosti Swiss Life Select Česká republika od roku 2008. Stál za vznikem unikátní divize Medical. Od března 2018 byl generálním ředitelem Swiss Life Select Česká republika s.r.o., po akvizici Fincentra švýcarskou skupinou Swiss Life se stal zástupcem generálního ředitele Fincentrum & Swiss Life Select.

Karel Šulc

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*