Zonky nově půjčuje už od 5 tisíc korun

Veronika Benešová

Zonky nově snížilo minimální výši své půjčky z 20 tisíc na 5 tisíc korun. Klientům tak pomůže bezpečně a férově vyřešit nutné výdaje, se kterými nepočítali a na které jim nestačí jejich vlastní finanční rezerva, ať už se jedná o výměnu rozbitého domácího spotřebiče, anebo třeba o nedoplatky za energie. Ostatní parametry půjčky Zonky, jako je její maximální výše nebo doba splácení, zůstávají beze změny.

„Od našich klientů víme, že se v současné ekonomické situaci snaží nezadlužovat se více, než je nutné. Část z nich ale bohužel nemá dostatečnou vlastní finanční rezervu na pokrytí nenadálých výdajů, ať už se jedná třeba o nedoplatky za energie, anebo například o rozbitou pračku. Právě v takových případech chceme klientům vycházet vstříc a pomoci jim bezpečně vyřešit jejich situaci třeba právě nižší půjčkou s férovými podmínkami,“ vysvětluje Veronika Benešová, vedoucí oddělení půjček a pojištění Air Bank a Zonky.

Půjčku Zonky s úrokovou sazbou už od 4,99 % ročně mohou klienti jakožto neúčelový spotřebitelský úvěr využít prakticky na cokoliv. Sjednat si ji mohou kompletně online a také mohou zdarma provádět mimořádné splátky nebo celou půjčku kdykoliv předčasně splatit. Klienti si zároveň mohou jednou ročně změnit termín své měsíční splátky. Za půjčku neplatí žádné skryté poplatky, za její poskytnutí si Zonky účtuje 2 % z půjčené částky. Zonky navíc dlouhodobě patří mezi nejodpovědnější poskytovatele půjček na českém trhu, opakovaně se umisťuje na předních místech Indexu odpovědného úvěrování neziskové organizace Člověk v tísni.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*