Bison & Rose zajistí PR pro Mastercard

Mastercard najala agenturu Bison & Rose. Ta Mastercardu v České republice a na Slovensku poskytuje komplexní podporu v oblasti public relations a komunikace. 

Bison & Rose a Mastercard spojuje dlouhodobé partnerství, které sahá průběžně až do roku 2016. Naposledy na konci minulého roku společně realizovaly komunikační kampaň k jedinečnému projektu Strive, který pomáhá s digitalizací mikro a malých podniků v Česku.

Bizoni budou Mastercardu poskytovat zejména podporu v externí komunikaci, připravovat strategické plány v oblasti korporátní i specifické komunikace, realizovat komunikační projekty a poskytovat komplexní media relations.

 Společně s Bison & Rose jsme za poslední roky společně vymysleli a zrealizovali zajímavé projekty a řadu dalších už máme připravených i pro letošní rok. Těší mě, že máme v agentuře Bison & Rose spolehlivého partnera, o kterého se můžeme opřít,“ řekla Pavla Císařová, marketingová ředitelka společnosti Mastercard pro Českou republiku a Slovensko.

„V Bizonech si mimořádně vážíme hlubokých a dlouhodobých partnerství s našimi klienty a s lidmi z Mastercard jsme si blízcí profesionálně i lidsky. To je vzácná devíza, kterou chceme zúročit při dalším komunikačním směřování značky,“ řekla Veronika Deckerová, Senior Consultant agentury Bison & Rose.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*